ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ της ΣΑΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο ΑΕGEAN CLUB – YUMMY,
το πρόγραμμα της κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Τι είναι το Aegean Club
Το Aegean Club είναι μία πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την καλύτερη συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις των νησιών του Αιγαίου, την αύξηση της τοπικής κατανάλωσης αλλά και τη δημιουργία ανταποδοτικών σχέσεων ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο και τις τοπικές κοινωνίες. Το πρόγραμμα υλοποιείται με προτεραιότητα στο νησί της Σάμου, όπου έχει ήδη πραγματοποιηθεί σχετική πιλοτική εφαρμογή, με μεγάλη επιτυχία.

Τι είναι το YUMMY
Το YUMMY είναι η εφαρμογή για κινητά, προσβάσιμη από τους φοιτητές, καθηγητές, απόφοιτους, διοικητικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενους του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να υποδεικνύει σε χάρτη τους συνεργαζόμενους επαγγελματίες και τα καταστήματα, καθώς και τις προσφορές που κάνουν αποκλειστικά για την κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πως λειτουργεί – Τι προσφέρει
Οι συνεργαζόμενοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες μπορούν να θέτουν οι ίδιοι τα επίπεδα έκπτωσης αλλά και την ημέρα / ώρα που αυτή ισχύει, ανά προϊόν και να ενημερώνουν κατάλληλα τα μέλη του Πανεπιστημίου. Με την αγορά και εξόφληση του ποσού με οποιοδήποτε τρόπο (μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, άλλο), το YUMMΥ αυτόματα μεταφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό του φοιτητή το ποσό της έκπτωσης, σε χρήμα.

Η εφαρμογή υποστηρίζεται λογιστικά από συμβεβλημένη εταιρεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είναι απλή στη λειτουργία και απόλυτα σύννομη. Η πιλοτική εφαρμογή στη Σάμο έδειξε ότι εύκολα γίνεται κατανοητή από τα καταστήματα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος (Οκτώβριος 2018) όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας στη Σάμο θα έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή YUMMY, η οποία θα υποδεικνύει συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και τις προσφορές τους.

Οι συνεργαζόμενοι επιχειρηματίες θα προκύψουν, με σειρά προτεραιότητας ανά κλάδο, από την εκδήλωση ενδιαφέροντος στην παρούσα πρόσκληση.

Ποιους αφορά
Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί της Σάμου και θέλουν να αυξήσουν τη συνεργασία τους με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα. Η πρόσκληση περιλαμβάνει όλους τους σχετικούς κλάδους, όπως:

Εμπορικά καταστήματα κάθε είδους (ανθοπωλεία, αρτοποιεία, βιβλιοπωλεία, ένδυση – υπόδηση, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, μανάβικα, μπακάλικα, Σούπερ μάρκετ, συσκευές, φαρμακεία, κλπ),
Ενοικιάσεις διαμερισμάτων και δωματίων, ξενοδοχεία,
Εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, και σχετικά καταστήματα εστίασης/ διασκέδασης,
Μεταφορές, ταξί, τουριστικά γραφεία, και σχετικές υπηρεσίες,
Υπηρεσίες αισθητικής και υγείας (γυμναστήρια, κομμωτήρια, κλπ),
Υπηρεσίες εκπαίδευσης (ωδεία, φροντιστήρια, κλπ).

Πως γίνεται
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και επαγγελματίες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, ηλεκτρονικά, στο: http://aegeanclub.net/

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανά κλάδο.

Η υποβολής αιτήσεων είναι δυνατή από την ημέρα δημοσίευσης της παρούσας μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Open Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start